A fog jól áll mindenkinek

Rólunk

Orvosok

Dr. Schneider Krisztina fogszakorvos vagyok. 2003 óta dolgozom a szakmában. Felnőtt és gyermekfogászattal egyaránt foglalkozom. Szájhigiénés kezelésre, fogtömésre, fogpótlások készítésére, fogfehérítésre szeretettel várom a rendelőben. A fogorvostól mindenki fél, a fájdalomra asszociál. Célom a fájdalommentes kezelés, hogy félelem nélkül tudjon a fogászatra gondolni.

Dr. Lutz Bernadett fogorvos vagyok. A Semmelweis Egyetem Fogorvostudomanyi Karán végeztem 2016-ban. Munkám során a pácienseimmel való bizalmi kapcsolat kialakítása számomra alapvető és elengedhetetlen. Fogorvosként az a küldetésem, hogy szép, és elégedett mosolyt varázsoljak pácienseim arcára. Tudásomat számos továbbképzésen való részvétellel igyekszem bővíteni. Fő területeim a fogászaton belül a fogmegtartó kezelések és az esztétikus fogpótlások készítése.

Asszisztensek

Tölcsér Zita vagyok. 2015-ben végeztem a fogászati asszisztens iskolát Dr. Schneider Krisztina mellett töltöttem gyakorlati képzésem, akitől rengeteget tanultam és megszerettem a fogászatot. Szívügyemnek tekintem a páciensek szájhigiénés instruálását motiválását. Mottóm, hogy sosem késő a helyes fogmosási technika elsajátítása, mert így elkerülhető az inygyulladás és megelőzhető a fogszuvasodás és fogágybetegség kialakulása.

Csikárné Paszternák Viktória vagyok. 25 éve végeztem fogtechnikusként és tíz évig dolgoztam porcelánosként a szakmámban. Mivel érdekelt, hogy a szájban hogy helyezkedik el a munkánk, ezért később az asszisztensi iskolát is elvégeztem. Hosszú kihagyás után most erre a pályára visszatértem. Szeretem az egészségügynek ezt a a területét, mert itt mindenki mosolyogva és elégedetten megy haza.

Rémes Zsófia vagyok. 2011-ben szereztem fogászati asszisztens végzettséget. Közel négy évig dolgoztam főállású és beugrós asszisztensként több budapesti magánrendelőben. Kisebb kihagyás után, 2021 januárban kerültem vissza a Lajos utcai rendelőbe, ahol a szakmai gyakorlatomat is töltöttem. Mivel otthonos környezetben kezdtem el dolgozni, nem volt nehéz felvenni a rendelések ritmusát.
Bár sokak számára a fogászat nem a legvidámabb hely, a rendelőben uralkodó családias légkör ellensúlyozza a kezelésekkel járó kellemetlenségeket.